Paul Klee posters

Laat een Paul Klee poster je huis versieren. Zijn schilderijen zijn gevuld met abstracte motieven en veel kleur. Wat uw decoratiestijl ook is, kleur en vorm is een element dat nooit faalt!

Beschrijving

Laat een Paul Klee poster je huis versieren. Zijn schilderijen zijn gevuld met abstracte motieven en veel kleur. Wat uw decoratiestijl ook is, kleur en vorm is een element dat nooit faalt!

Een pionier in vorm

Paul Klee was een Zwitsers-Duitse kunstenaar en prentkunstenaar, die vooral actief was in de eerste helft van de 20e eeuw. Zijn theorieën over kunst en mode zouden van grote invloed zijn geweest op de ontwikkeling van het klassieke modernisme. Velen zeggen dat hij net zo belangrijk was in de 20e eeuw, alsLeonardo Da Vinci was in de 16e eeuw. 

 

Hoewel hij werd geïnspireerd door onder meer het kubisme, surrealisme en expressionisme, ontwikkelde hij een eigen stijl die niet echt in een hokje te plaatsen is.Färger was iets dat hem fascineerde, zoals duidelijk te zien is in al zijn creaties. Het resultaat van zijn werk is een perfect evenwicht tussen vorm en gestalte;

Creëer en geef uw huis vorm met Paul Klee posters

Omdat de motieven abstract zijn en de kleuren zorgvuldig gekozen, is een poster van Paul Klee perfect voor een schilderij. Maak een echte boom door een kleurenschema of een artistieke stijl te volgen. Bekijk onze handleiding over hoe jeplan uw schilderij voor meer inspiratie!

 

De motieven van Paul Klee zijn natuurlijk even goed voor zichzelf. U zult snel zien hoe goed zijn kunst in uw huis past, zonder dat het ooit saai wordt om naar te kijken.U kunt uw Paul Klee poster eenvoudig in een van onze collecties plaatsenframe. Match de vaak voorkomende natuurlijke kleuren met een houten lijst, of creëer een contrast met een zilveren lijst;

 

Onder onze paginainspiratie vindt u tips en trucs over hoe u posters kunt gebruiken als onderdeel van uw interieur. Je kunt bijvoorbeeld leren hoe je volgens een bepaalde stijl kunt inrichten en welke kleuren goed bij elkaar passen. 

Paul Klee posters van de hoogste kwaliteit;

Wij gebruiken altijd papier van de hoogste kwaliteit bij het drukken van onze posters. Ons premium papier is FSC-gecertificeerd en heeft een matte afwerking, waardoor de ontwerpen er levensecht uitzien. Elke poster wordt gecontroleerd door ons seniorenteam, dat alleen afbeeldingen van topkwaliteit goedkeurt;

 

Beste posters met Paul Klee motief online

U kunt bij ons eenvoudig online posters bestellen. Als u niet zeker weet welk schilderij van Paul Klee u moet kiezen, kunt u verschillende opties bestellen en ze direct op de muur testen. We hebben gratis verzending boven 349 kr en snelle levering. U heeft altijd een retourtermijn van 14 dagen en kunt op uw gemak beslissen welke u wilt houden.  


We hebben ook posters met motieven van andere kunstenaars uit het eerste deel van de 20e eeuw.Gustav Klimt,Matisse enPicasso ...wiens schilderijen je het beste mee naar huis kunt nemen.