Vintage posters

Onze vintage posters zijn de perfecte manier om je huis een vleugje nostalgie en charme te geven. Met onze prachtige retro-geïnspireerde afbeeldingen kun je elke kamer omtoveren in een romantisch Parijs café of een Amerikaanse diner uit de jaren '50. Of je nu een nieuw kunstwerk voor je keuken zoekt of een opvallend middelpunt in je gang wilt creëren, wij hebben de perfecte poster voor je.

Beschrijving

Onze vintage posters zijn de perfecte manier om je huis een vleugje nostalgie en charme te geven. Met onze prachtige retro-geïnspireerde afbeeldingen kun je elke kamer omtoveren in een romantisch Parijs café of een Amerikaanse diner uit de jaren '50. Of je nu een nieuw kunstwerk voor je keuken zoekt of een opvallend middelpunt in je gang wilt creëren, wij hebben de perfecte poster voor je.

Posters in vintage en retro stijl

Voeg een hoge dosis charme en nostalgie toe aan de keuken, gang of woonkamer door de muren te decoreren met onze mooie, vintage posters. Onze retro-geïnspireerde motieven nemen je mee op een spannende reis terug in de tijd en kunnen van elke kamer een romantisch Parijs café of een Amerikaans diner uit de jaren 50 maken. Welke print kies jij?

 

Hier vind je een brede selectie aan affiches en posters in vintage en retro stijl die goed passen in alle kamers in huis. De vintage stijl is echt een populaire trend. Creëer gemakkelijk een ​​uniek en persoonlijk tintje door deze te combineren met je moderne meubels en overige interieur. Je kunt ervoor kiezen om je huis te decoreren met alles van een oude lamp uit de jaren 30 of een designstoel uit de jaren 50 om het felbegeerde vintage gevoel te creëren, maar ook om je muren te versieren met prachtige, retro kunst.

 

Investeer in retroposters met zwart-witfoto's van oude gebouwen, belangrijke gebeurtenissen of motieven van planten en bloemen die doen denken aan de botanische posters uit klaslokalen. Posterton biedt vintage posters aan met afbeeldingen in zowel kleur als zwart-wit die net zo goed passen in een traditioneel als een trendgevoelig interieur. Je vindt ze ook in verschillende formaten zodat je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan de lege ruimte op je muur of in de boekenkast.

 

Al onze posters zijn gedrukt op hoogwaardig papier met een mooie afwerking om elk detail van het motief te laten opvallen en tot leven te laten komen. Daarnaast vullen we regelmatig ons goed geselecteerde assortiment aan met nieuwe, leuke afbeeldingen. Zo vind je altijd iets nieuws en spannends wanneer je onze webshop bezoekt.

 

vintage retro poster bil.jpg

 

Vintage motieven zijn karakteristieke details in oudere huizen en gebouwen voor als je op zoek bent naar een uniform en natuurgetrouw gevoel, terwijl ze juist een persoonlijke en doordachte touch geven aan een iets nieuwer en moderner huis. We hebben posters voor alle interieurs en bouwstijlen!

 

Ben je op zoek naar iets opvallends en kleurrijks? Bekijk dan eens botanische posters met planten, kruiden en bloemen - ze vormen een perfect detail in de keuken of eetkamer en verzachten gegarandeerd de anders nogal strakke sfeer van hoekige aanrechten en machines in roestvrij staal. Kies een favoriete poster en laat hem alle aandacht trekken op de muur boven de eettafel of bestel meerdere motieven en creëer een creatieve en retro-geïnspireerde posterwand. Bij Posterton vind je ook iets meer discrete motieven in subtiele grijstinten, zowel in de vorm van illustraties als foto's.

 

Zwart-witposters gaan nooit uit de mode en passen perfect in zowel monochrome interieurstijlen als in luxueuze en ruime woningen. Maak het extra mooi door vintage posters te combineren met stoere en moderne posters en je eigen foto's! Zo voeg je een nostalgische, trendy en persoonlijke touch toe aan je huis. Verander gemakkelijk de uitstraling van je interieur door de posters naargelang het seizoen of je humeur van plaats te verwisselen. Haal dat tijdloze en elegante gevoel in huis en bestel je favorieten uit ons brede assortiment posters in vintage/retro stijl!