Architecturale posters

Breng wat stijl van wereldklasse aan je muren met deze prachtige architectuur posters! Met prachtige ontwerpen uit alle windstreken zijn deze prints perfect voor iedereen die van reizen en mooie ontwerpen houdt. Of je nu een vleugje glamour in je huis wilt aanbrengen of gewoon het wat persoonlijkheid wilt geven, deze posters zullen zeker in de smaak vallen.

Beschrijving

Breng wat stijl van wereldklasse aan je muren met deze prachtige architectuur posters! Met prachtige ontwerpen uit alle windstreken zijn deze prints perfect voor iedereen die van reizen en mooie ontwerpen houdt. Of je nu een vleugje glamour in je huis wilt aanbrengen of gewoon het wat persoonlijkheid wilt geven, deze posters zullen zeker in de smaak vallen.

Stijlvolle architectuurposters

Al sinds de oudheid is men dol op afbeeldingen van gebouwen, zowel in de vorm van foto’s als handgeschilderde kunst. Architectuur is een kunstvorm die functionaliteit, vorm en schoonheid combineert en is daarom perfect als posterformaat.

 

De vormen, lijnen en het wat striktere gevoel hebben iets eenvoudigs dat echt bij ons in de smaak valt en ervoor zorgt dat we onze muren willen versieren met posters van torens, herenhuizen, smalle steegjes, koepelvormige daken en prachtige bruggen.

 

Het creëert een gevoel van leven en beweging in huis en kan voor een mooi contrast zorgen met de witte muren of de rustige sfeer die gewoonlijk in huis hangt. Deze meesterwerken met architectonische motieven zullen een elegant tintje toevoegen aan je interieur thuis of op je werkplek.

 

Ze zullen er net zo mooi uitzien op zichzelf staand als in een groep met andere motieven in een creatieve fotowand. Match ze met modeaffiches, typografie en andere fotokunst voor een modern gevoel, of met natuurfoto’s, abstracte illustraties en eigen foto’s voor een wat zachtere, persoonlijke expressie.

 

arkitektur new.jpg


Misschien vind je in ons assortiment met architectuurposters een motief van je favoriete stad? Of misschien ontdek je wel een nieuwe plek die je graag wilt bezoeken, dankzij de motieven van straten, pleinen, gebouwen en terrassen!

 

Kies meerdere motieven van dezelfde stad voor een uniforme look of kies voor een poster van al je favoriete plekken die je al bezocht hebt. Met afbeeldingen van gebouwen en historische plekken is het makkelijk om thuis of op de werkplek een persoonlijk gevoel te creëren, wat perfect is als je graag wilt vertellen wie je bent of dit met je inrichting wilt laten zien.

 

De mooie combinatie van kleuren, patronen en stijlvolle lijnen van architectuur en de natuurlijke schoonheid van bouwmaterialen zoals bakstenen, staal en beton zullen gegarandeerd een blikvanger zijn in de kamer en ervoor zorgen dat alle aanschouwers zo je poster in zouden willen stappen.


Als je je huis wilt inrichten met architectuurposters kun je kiezen uit alles van symmetrische gebouwen, dromerige kastelen en bekende bezienswaardigheden in een aantal van de favoriete steden van de wereld, tot de meer gedetailleerde en nabije motieven als zonverlichte ramen, trappen en mooie balkons.

 

Bekijk ons inspirerende en zorgvuldig geselecteerde assortiment eens wat nader en kies jouw favorieten die net zo mooi zullen zijn in de slaapkamer, woonkamer en hal als op kantoor. Ongeacht of je het gevoel van het drukke stadsleven met posters van wolkenkrabbers en dichtbevolkte straten in huis wilt halen, of een betoverende, harmonische sfeer met motieven van prachtige lichtinvallen of fantastische uitzichten, je zal bij Posterton gegarandeerd de motieven kunnen vinden die je zoekt.

 

We hebben posters in zowel tijdloos zwart-wit als prachtige kleurpaletten, die we allemaal met grote zorg selecteren om een zo hoogkwalitatief en aantrekkelijk mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Kies je favorieten en lijst ze in met een passende lijst in wit, zwart, goud, zilver of hout om het motief op de best mogelijke manier te benadrukken. Vind je favoriete posters van architectuur verzameld op één plek bij Posterton!