Afmetingen

Bij Posterton koop je posters in verschillende formaten en formaten. Hier vind je alles van kleine posters tot grote posters en varianten in de afmetingen 30x40 cm - een perfecte tussenmaat. Het beste deel is dat u zich niet hoeft te conformeren aan een specifieke maat bij het selecteren van een poster. Al onze motieven zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Beschrijving

Bij Posterton koop je posters in verschillende formaten en formaten. Hier vind je alles van kleine posters tot grote posters en varianten in de afmetingen 30x40 cm - een perfecte tussenmaat. Het beste deel is dat u zich niet hoeft te conformeren aan een specifieke maat bij het selecteren van een poster. Al onze motieven zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Landschaps- of portretposters?

Bent u op zoek naar een poster in liggend of staand formaat? Of misschien allebei? Gelukkig vind je bij Posterton veel prints in beide formaten. We weten dat alle kamers anders zijn en juist daarom zijn verschillende formaten ook geschikt.

 

Wil je een opvallende poster kopen om boven de langwerpige eettafel te hangen? Dan past een horizontale poster in het formaat 50x70 cm perfect. Je kunt ook twee grotere staande posters naast elkaar plaatsen - we beloven je een mooi resultaat.

 

Uiteraard is het ook perfect mogelijk om horizontale posters te matchen met staande posters. Plaats twee horizontale posters in het formaat 30x40 op de hoogte en één verticaal in het formaat 50x70 ernaast voor een symmetrische vorm.

 

Veel motieven, kleuren en kunststijlen

Je hoeft jezelf niet te beperken als het gaat om het kiezen van posters. We willen dat je je dromen kunt waarmaken en je huis kunt vullen met schilderijen en posters die je eigen persoonlijke stijl overbrengen. Het is ook om deze reden dat u hier op onze website duizenden posters in verschillende categorieën vindt.

 

Kies tussen professionele fotokunst in zowel kleur als zwart-wit, unieke schilderijen van dieren en natuur en motieven in kunststijlen zoals Line Art en Aquarel. Vergeet niet onze selectie posters te bekijken met kunstwerken gemaakt door enkele van de beroemdste namen uit de kunstwereld. Misschien herken je Matisse, Gustav Klimt en Hilma af Klint?

 

Posters in formaten van 13x18 tot 50x70

Bij Posterton is het niet bijzonder moeilijk om posters in een geschikt formaat te vinden. Aangezien al onze posters verkrijgbaar zijn in formaten van 13x18 cm tot 50x70 cm, beloven we dat er meerdere posters zijn die passen bij uw wensen.

 

Welk formaat plaat u geschikt vindt, kan per ruimte verschillen. In de woonkamer wil je misschien een fotowand met posters in de formaten 21x30 en 30x40, terwijl je in de badkamer de voorkeur geeft aan kleinere modellen in 13x18 cm. In de slaapkamer kunnen twee grote posters in het formaat 40x50 boven het bed bijdragen aan het juiste hotelgevoel.

 

Koop posters online bij Posterton

We weten dat grootte ertoe doet. De poster moet passen in de ruimte op je muur en overeenkomen met de afmetingen van de andere schilderijen. In feite is het ophangen van kunst aan de muur een beetje een kunstvorm. Met posters aan de muren kun je de kamer helemaal inrichten zoals jij dat wilt. Als je niet zeker weet welke maat je moet kopen, hebben we ook een herroepingsrecht van 14 dagen op al onze producten. Bestel jouw favorieten in verschillende maten en bepaal welke het beste passen op locatie.

 

Op zoek naar geweldige nieuwe kunst voor in huis - en van hoge kwaliteit voor een geweldige prijs? Dan heb je precies de juiste plek gevonden. Bij Posterton koop je posters online. We hebben posters in verschillende formaten en formaten voor elk huis.

 

Met Posterton hoef je geen professional te zijn om te decoreren met kunst aan de muur - alles wat je nodig hebt is een breed assortiment van het allernieuwste en meest trendy.