Fashion posters

Voeg wat persoonlijkheid toe aan je muren met Fashion Posters! Met stijlvolle modestatements, prachtige handgetekende illustraties of zwart-wit motieven, brengen deze posters leven in elke kamer.

Beschrijving

Voeg wat persoonlijkheid toe aan je muren met Fashion Posters! Met stijlvolle modestatements, prachtige handgetekende illustraties of zwart-wit motieven, brengen deze posters leven in elke kamer.

Posters en prints met fashion

We hebben alles voor jou om fashion in huis te halen - met prints, affiches en posters die zowel op oude als nieuwe trends zijn geïnspireerd. Met quotes en foto's van bekende modeontwerpers creëer je een stijlvolle en opvallende muurdecoratie in je huis.

 

Mode en beauty zijn veel meer dan alleen schoenen, kleding en make-up en gaat vaak over een hele levensstijl. Ongeacht onze interesse in fashion, worden we er allemaal op de één of andere manier door beïnvloed, omdat mode de samenleving op meerdere niveaus weerspiegelt dan alleen door stijl en kleding.

 

Posterton wordt gedreven door een sterke interesse in trends en stijlen en daarom ligt het voor de hand om een ​​breed assortiment met fashion aan te bieden. Tussen onze posters en -prints bevinden zich exemplaren die nieuw licht werpen op historische citaten en belangrijke trendbreuken die de wereld op zijn kop hebben gezet en ervoor gezorgd hebben dat mensen loskwamen van verouderde normen en overtuigingen.

 

Kunst en creativiteit worden ook gebruikt als hulpmiddelen om de heersende maatschappelijke structuren uit te dagen en tot verandering te inspireren. Het bedenken van iets nieuws, spannends en innovatiefs kan soms een puur activistische daad zijn, en door trends te doorbreken en dingen in een nieuw licht te plaatsen, banen we de weg voor nieuwe kansen. 

fashion mode poster.jpg


Door de muren te versieren met schilderijen, posters en affiches met fashion, kun je geïnspireerd raken om een eigen stijl te ontwikkelen en nieuwe dingen te proberen, zowel op het gebied van kleding als interieurdesign en stijl in het algemeen.

 

Kies een quote van een van de grote modeontwerpers, zoals Coco Chanel of Gianni Versace, of een foto van een of meer van hun beroemdste kledingstukken die de hele modewereld op zijn kop hebben gezet. Combineer verschillende details en afkomsten en laat je inspireren door materialen, culturen en kleuren uit alle hoeken van de aarde. Mode roept reacties en emoties op en als je thuis gasten op bezoek hebt, kan een fotowand een bron van interessante gespreksonderwerpen zijn.


Onze modeposters zijn van de hoogste kwaliteit en tegelijkertijd voor iedereen toegankelijk. We willen dat je geïnspireerd raakt door onze gevarieerde afbeeldingen met stijlvolle of extravagante motieven, maar ook door gevoelens van welzijn en rust. Onze affiches zijn duurzaam en zo gemaakt dat je er lang plezier van hebt. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen en formaten zodat je je eigen stempel op je huis kunt drukken en je kunt ze zowel verticaal als horizontaal ophangen.

 

Fashion is tijdloos en hoewel trends van tijd tot tijd veranderen en verdwijnen, zullen ze uiteindelijk in een nieuw tijdperk weer opduiken. Kijk rond tussen onze prachtige posters en kies degene die je het meest aanspreken. Misschien heb je al een favoriete ontwerper, of kun je een nieuwe vinden die je aan de muur wilt hangen. Als je vragen hebt over ons assortiment of meer wilt weten over onze visies en ideeën, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.