Gustav Klimt posters

Laat een poster van Gustav Klimt kunst uw muren sieren. Zijn schilderijen en portretten zijn origineel, tijdloos en gedetailleerd, waardoor zijn kunst een geweldige aanvulling is voor elke kamer in uw huis! Of u nu al een favoriet werk van Klimt hebt, of zijn vele prachtige schilderijen wilt doorbladeren voordat u beslist, u bent hier aan het juiste adres. Scroll naar beneden om alle afdrukken van Klimt's schilderijen te zien.

Beschrijving

Laat een poster van Gustav Klimt kunst uw muren sieren. Zijn schilderijen en portretten zijn origineel, tijdloos en gedetailleerd, waardoor zijn kunst een geweldige aanvulling is voor elke kamer in uw huis! Of u nu al een favoriet werk van Klimt hebt, of zijn vele prachtige schilderijen wilt doorbladeren voordat u beslist, u bent hier aan het juiste adres. Scroll naar beneden om alle afdrukken van Klimt's schilderijen te zien.

Nieuw en oud

Als we het hebben over de beroemdste kunstenaars van Oostenrijk, is Gustav Klimt een van de namen die het eerst opduiken. Tijdens zijn actieve jaren werd hij wereldwijd bekend om zijn motieven en technieken. Hij wordt ook geassocieerd met de Art Nouveau (Jugend), een stroming die grote invloed heeft gehad op de ontwikkeling van de kunst sinds het begin van de 20e eeuw.

De schilderijen van Gustav Klimt zijn vol details en hebben vaak een sensuele ondertoon. Velen spreken over hem als een pionier die nieuwe invloeden bracht in een kunstwereld die stagneerde in traditie en geschiedenis. Zijn baanbrekende kunst heeft ertoe geleid dat zijn schilderijen nog steeds in allerlei variaties en vormen worden geproduceerd, niet in de laatste plaats als posters en prenten;

De gouden periode van Gustav Klimt

Elementen van goud zijn vaak te vinden in veel van zijn meest prominente kunstwerken. Klimts vader was goud- en zilvergraveur, en hoewel hij zelf niet voor dit beroep koos, leken de edele metalen hem te inspireren. Hij had zeker een gouden periode, waarin hij enkele van zijn meest gevierde werken creëerde. U kent waarschijnlijk een van Gustav Klimt's beroemdste schilderijen; Kussen. Een ongelooflijk verhaal dat vandaag, meer dan 100 jaar later, geleerden over de hele wereld blijft fascineren en inspireren;

Een terugkerend motief in zijn schilderijen is het vrouwelijk lichaam. Met symboliek en mystiek heeft hij in veel van zijn schilderijen vrouwen geportretteerd. Een goed voorbeeld is Portret van Adele Bloch-Bauer. Net als het paar in De Kus, versierde Klimt ook Adele met gouden accenten;

Inspiratie - versier je Gustav Klimt posters

Of u Gustav Klimt nu al jaren bewondert, of zijn kunst net ontdekt heeft, wij weten zeker dat u van zijn ontwerpen zult genieten in uw huis. De posters zijn geweldig om op te hangen in elke kamer... frame. Combineer de gouden inzetstukken met een gouden lijst, of contrasteer met een zwarte. Er is geen goed of fout!

Als u ideeën of richtlijnen nodig hebt voor het decoreren met posters, raden wij u aan onze rubriek Inspiratie. Het bevat tips en trucs voor het samenstellen van een prachtig schilderij; perfect voor wie niet zomaar een van Gustav Klimts boeiende motieven kan kiezen;

Gustav Klimt posters van de hoogste kwaliteit;

Onze posters worden altijd gedrukt op papier van de hoogste kwaliteit. Wij gebruiken premium papier dat FSC-gecertificeerd is en een matte afwerking heeft. Elke poster wordt beoordeeld door ons seniorenteam, dat alleen posters met topbeeldkwaliteit goedkeurt. U kunt er zeker van zijn dat u een poster ontvangt die de authenticiteit van het origineel weergeeft.

Beste posters met Gustav Klimt motieven online

Tegenwoordig kunt u snel en goedkoop enkele van 's werelds populairste kunstontwerpen op uw eigen muren maken. We hebben gratis verzending op bestellingen boven 349 kr en een levertijd van ongeveer 2–3 werkdagen.

Weet u niet zeker welk schilderij van Gustav Klimt het meest geschikt zou zijn geweest voor uw huis? Geen probleem. Bestel uw favorieten en probeer ze uit aan de muur. U heeft altijd een retourtermijn van 14 dagen en kunt dan op uw gemak kiezen welke poster het beste past bij de rest van uw interieur. 

We hebben ook posters met motieven van andere kunstenaars die actief waren rond de eeuwwisseling 1800-1900. Monet, Matisse en Wassily Kandinsky ...wiens schilderijen je het beste mee naar huis kunt nemen.