Keuken posters

Wie houdt er niet van een goede kop koffie, een heerlijk glas wijn, of een lekkere traktatie? Met onze eten en drinken posters kun je de schoonheid van de keuken naar je muren brengen! Met leuke en inspirerende ontwerpen zijn onze posters de perfecte manier om wat persoonlijkheid aan je ruimte toe te voegen. Dus ga je gang en verwen jezelf met een beetje luxe!

Beschrijving

Wie houdt er niet van een goede kop koffie, een heerlijk glas wijn, of een lekkere traktatie? Met onze eten en drinken posters kun je de schoonheid van de keuken naar je muren brengen! Met leuke en inspirerende ontwerpen zijn onze posters de perfecte manier om wat persoonlijkheid aan je ruimte toe te voegen. Dus ga je gang en verwen jezelf met een beetje luxe!

Keukenposters 

Laat je inspireren door prachtige posters, prints en affiches in de keuken. Als je nagaat hoeveel tijd je doorbrengt in de keuken, is het natuurlijk de moeite waard om wat extra aandacht te schenken aan het creëren van een inspirerende sfeer die voor een extra gezellig en verwelkomend gevoel zorgt.

 

We hebben mooie posters, affiches en prints die speciaal geselecteerd zijn zodat jij echt in je nopjes kunt zijn wanneer je eten kookt of tijd doorbrengt met familie en vrienden. In ons assortiment vind je klassieke posters die een directe koppeling hebben met koken, waarbij eten en drinken centraal staan. Creëer een feestelijke en vrolijke sfeer met illustraties van bubbelende champagne in sprankelende kleuren of abstracte posters die je doen wegdromen naar exotische plekken en nieuwe smaaksensaties. Of misschien hang je wel subtiele en geometrische posters en affiches op die je inspireren tot orde – een goed vooruitzicht om op een gebalanceerde manier je eten te kruiden.


Ons assortiment is er voor degenen die op een eenvoudige manier hun huis willen inrichten. Versier de muren in je eigen stijl en smaak en geef je dagelijkse leven een gouden randje, zodat je volledig kunt genieten wanneer je een lekkere maaltijd klaarmaakt. Onze posters, affiches en prints zijn geselecteerd met zorg en we hebben altijd iets dat in de smaak valt. Ben je geïnteresseerd in inrichting of kunst, dan kunnen we je verblijden met ons brede aanbod met zowel tijdloze illustraties in klassieke stijl als abstracte vormen met een modern design.

 

Door deze prints en afbeeldingen in te lijsten met een mooie lijst, kun je mooie contrasten creëren en de boodschap of gevoelens die de poster uitdrukt, accentueren. We bieden lijsten aan in natuurlijke houtsoorten voor een klassieke en stijlvolle look, en ook meer exclusieve lijsten in bijvoorbeeld goud of zilver.

 

mat dryck köksposter.jpg

Richt in met posters en prints in de keuken

Eten en drinken zijn dingen waar we allemaal iets mee hebben, ook al hebben we er afhankelijk van onze smaak, cultuur en culinaire ervaringen allemaal verschillende associaties mee. De keuken is zo’n plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, en hun ervaringen kunnen delen over nieuwe recepten en smaken.

 

De meesten van ons zijn het er wel over eens dat eten en drinken de belangrijkste componenten van het leven zijn voor het perfecte bestaan, omdat ze momenten van genot en welzijn in sociale samenhang met zich meebrengen, waar nieuwe banden ontstaan en waar we dichterbij elkaar komen.

 

Door onze muren te decoreren met affiches, posters, foto’s en prints, kun je anderen en jezelf aanmoedigen om nieuwe dingen te proberen in de keuken en zowel je kennis als gevoel voor koken, culturen en geschiedenis verder te ontwikkelen.


Kies een affiche of poster met een directe boodschap in de vorm van een favoriet recept of een leuk citaat. Met een humoristisch tintje wordt de keuken gevuld met vreugde en een verwelkomende plek voor bezoekende gasten. Ga voor één grote poster die je inlijst en ophangt boven de keukentafel voor een duidelijke indruk, of combineer meerdere kleine posters met teksten, illustraties en afbeeldingen die meer of minder concreet met eten en drinken geassocieerd kunnen worden.

 

Onze visie is om iets aan te bieden voor alle keukens, ongeacht de grootte of vorm, zodat jij kunt genieten van een stijlvolle en goed doordachte keukeninrichting die zowel met je smaak als stijl matcht. Maak koken tot je favoriete bezigheid met behulp van leuke, mooie en spannende muurdecoraties in de vorm van affiches, posters en prints van Posterton.