Zilveren lijsten

Een zilveren frame is de perfecte manier om je favoriete poster of prent te laten zien. Met een ruime keuze aan stijlen en maten hebben we de perfecte lijst voor jou. Onze zilveren lijsten kunnen elke kamer een vleugje luxe geven, en ze kunnen tevens ook gecombineerd worden met andere lijsten in verschillende kleuren en stijlen om een gepersonaliseerde fotowand te maken.

Beschrijving

Een zilveren frame is de perfecte manier om je favoriete poster of prent te laten zien. Met een ruime keuze aan stijlen en maten hebben we de perfecte lijst voor jou. Onze zilveren lijsten kunnen elke kamer een vleugje luxe geven, en ze kunnen tevens ook gecombineerd worden met andere lijsten in verschillende kleuren en stijlen om een gepersonaliseerde fotowand te maken.

Mooie zilveren fotolijsten online

Lijst een prachtige afbeelding in een zilveren lijst in om een ​​exclusief gevoel aan de poster te geven. We hebben een ruim assortiment met zilveren lijsten die een mooie aanvulling zijn op een stijlvol interieur en die je kunt combineren met andere stijlen en kleuren om je eigen posterwand te creëren.

 

Geef je affiches en foto's een nieuwe glans met een van onze zilveren, metalen lijsten. We hebben ook nieuwe kunst voor je muren. Blader door onze leuke foto's en posters en lijst een mooie foto, gedenkwaardig citaat of een minimalistische illustratie in zilver in, wat op een natuurlijke en veilige manier bij je overige interieur past.

 

Posterton biedt lijsten in verschillende afmetingen die ook gemakkelijk te hanteren zijn en zowel verticaal als horizontaal kunnen worden opgehangen. Zwart en wit en alles daartussenin staan mooi in contrast met een zilveren lijst en in onze moderne huizen met uniforme meubels en lichte kleuren worden deze lijsten decoratieve details die de exclusiviteit in het dagelijkse leven benadrukken. Een modern en industrieel design past in de meeste kamers in huis en Posterton heeft daarom een ​​assortiment ontwikkeld op basis van de kennis over wat onze klanten willen.

 

Wij bieden je de mogelijkheid om je wanden naar eigen stijl en smaak te decoreren en bieden alleen de accessoires aan waarmee je uiteindelijk een zeer persoonlijke poster of waarom niet een posterwand kunt creëren.


Aarzel niet om verschillende foto's en zilveren lijsten te testen om de juiste lijst voor je affiches, posters en prints te vinden. Laat je huis een plek worden voor artistieke expressie en creativiteit door je kamers te decoreren met prachtige motieven en posters aan de muren. Werk vanuit gemeenschappelijke thema’s, op basis van de associaties en gedachtes over de motieven en hun uitdrukking van elke kijker.

 

Kunst is een bron voor belangrijke gesprekken, maar ook voor lachen en glimlachen en we willen dat iedereen zijn of haar eigen persoonlijkheid kan overbrengen via onze posters. Een zilveren lijst rond een beroemd citaat of treffend gezegde is een gemakkelijke manier om je huis verwelkomend en aantrekkelijk te maken voor gasten.

 

Misschien wil je iets over jezelf vertellen waar je de woorden niet voor kunt vinden, of bepaalde vooroordelen over jezelf doorbreken, of wil je iets over het leven in het algemeen vertellen. Lijst een foto in die iedereen aanspreekt en die ons wereldbeeld op zijn kop zet met nieuwe onthullingen over de schoonheid van het leven. De zilveren lijst wordt een subtiel detail van het totale plaatje.


Een zilveren lijst voor je affiches, posters en prints is een veilige keuze voor je inrichting. Klik rond in onze catalogi om stijlen en trends met verschillende kleuren of zwart-witmotieven te combineren en je eigen stempel op je muren te drukken. Bij Posterton vind je zilveren lijsten tussen de meeste andere dingen die je nodig hebt voor je muurdecoraties - om je huis succesvol met kunst te decoreren.