Gouden lijsten

Wil je een vleugje luxe en exclusiviteit aan je muren toevoegen? Onze gouden fotolijstjes zijn perfect om je foto’s een gouden gloed te geven! In combinatie met onze gouden lijsten vormen ze een echte blikvanger op je fotowand.

Beschrijving

Wil je een vleugje luxe en exclusiviteit aan je muren toevoegen? Onze gouden fotolijstjes zijn perfect om je foto’s een gouden gloed te geven! In combinatie met onze gouden lijsten vormen ze een echte blikvanger op je fotowand.

Gouden fotolijsten online bij Posterton

Creëer je eigen luxere gevoel met behulp van onze prachtige gouden lijsten en creëer magie met een exclusief interieur in huis.

 

De grote kunstenaars zijn het er altijd over eens geweest dat een groot kunstwerk een exclusieve inlijsting vereist en dat goud een voor de hand liggende keuze is om een ​​mooi schilderij te vergulden. We hebben een grote selectie aan prints, affiches en posters die met behulp van een gouden lijst dezelfde versiering kunnen krijgen.

 

Om een ​​kleurrijk motief af te maken, creëert de gouden kleur leven in de poster en tilt deze naar nieuwe hoogten en dimensies. Rood, groen en blauw, in vrolijke en lichte tinten, evenals donkere, dramatische afbeeldingen die in een voortdurende beweging lijken te zijn vastgelegd, worden vereeuwigd met een exclusieve lijst in de meest nobele kleuren.

 

Bij Posterton bieden we hoogwaardige gouden lijsten zodat jij je huis op een stijlvolle en tijdloze manier kunt decoreren, en we bieden de mogelijkheid om zelf te kiezen uit verschillende afmetingen, maten en tinten. Zo kun je een posterwand ontwerpen die de kijker keer op keer weet te boeien.


We bereiken een breed publiek met onze gouden lijsten en ons uitgangspunt is dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om gemakkelijk zijn of haar muren in een exclusieve stijl te decoreren. Als je geïnteresseerd bent in kunst of interieur, krijg je de unieke kans om verschillende motieven en combinaties uit te proberen om zo met creatieve middelen een ​​huis te creëren waar je volop van zult genieten.

 

Misschien wil je je favoriete schilderij gewoon in een gouden lijst inlijsten om je respect voor dit specifieke schilderij of deze kunstenaar te tonen, of meerdere, kleinere motieven combineren om een ​​volledige posterwand in één lijst te maken. In sommige gevallen kan een gouden lijst een geheel nieuwe betekenis of associatie uit het motief benadrukken. We moedigen je aan creatief te zijn en te durven proberen iets extra's over te brengen door middel van je interieur. Posters ophangen is een effectieve manier om de omgeving te beïnvloeden en je eigen stempel op je huis te drukken.


We nodigen je van harte uit om ons assortiment met fantastische lijsten te bekijken waar je lang plezier van zult hebben en waar je, indien gewenst, na verloop van tijd nieuwe motieven in kunt plaatsen.

 

Geef je posters een geheel nieuw uiterlijk met een gouden lijst die de afbeelding op een nieuwe manier benadrukt. Door een subtiel licht over deze posters te schijnen, creëer je een onvergetelijke sfeer en met oriëntaalse en exotische motieven neemt de poster je mee op een spirituele reis die je, elke keer dat je erlangs komt, kunt volgen. Met een gouden lijst geef je je leven letterlijk een gouden randje.