Koffie Retrofoto Poster

-50%

Afmetingen

Beschrijving

Een mooie keukenposter met koffie. Deze foto is de perfecte toevoeging aan uw keuken als u een koffieliefhebber bent! De zwart-wit poster toont drie glazen koffie in al zijn vormen - van hele bonen tot vers gezette espresso. Deze smaakvolle zwart-wit poster is gewoon de perfecte manier om je liefde voor koffie te laten zien en je keuken er tegelijkertijd stijlvol uit te laten zien! Voel je vrij om dit bord te combineren met andere keukenposters en creëer een unieke koffie-inspirerende krijtbordwand in je keuken.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen