Rolschaatsen Door Bloemblaadjes Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Deze pulserende en opvallende poster voegt gegarandeerd een beetje pit toe aan elke kamer. Met de benen van een vrouw die roze rolschaatsen draagt, met rode en witte bloemblaadjes die als confetti om haar heen vallen, zal dit vrolijke beeld je gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren Een poster met de benen van een vrouw die roze rolschaatsen draagt en waar rode en witte bloemblaadjes als confetti over haar heen vallen.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen