Retro Rood Poster

-55%

Afmetingen

Beschrijving

Mooie kleurenfoto van de binnenkant van een rode, retro Fiat 500. Het klassieke beeld toont het fijne, rode metaal van de auto, het witte stuur en de zandkleurige bekleding. Door de felle rode kleur is de foto heel mooi om naar te kijken. De Fiat 500 werd geproduceerd tussen 1957 en 1975 en was een zeer populaire auto. Koop deze mooie retro poster en geef uw woon- of slaapkamer iets moois om uw ogen op te laten rusten.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen