Discobollen Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

ZwartWit poster in lage hoek van enkele discobollen in een nachtclub. Coole reflecties van de lichtbron en gave patronen van de discobollen. Zwart-wit poster in lage hoek van een groep discoballen in een nachtclub. Coole reflecties van de lichtbron en coole patronen van de discoballen. Creëer disco-magie op je muren met deze zwart-wit poster. Deze poster vangt de leuke en feestelijke sfeer van een nachtclub en is perfect om je huis een vleugje glitter en glamour te geven. Of je nu een feestje plant of je decor gewoon wat extra glitter wilt geven, met deze poster komt iedereen gegarandeerd in de stemming. Dus stap in het licht en dans de hele nacht!

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen