Boksen Poster

-50%

Afmetingen

Beschrijving

Deze poster is perfect voor iedereen die een vleugje stoerheid aan zijn huis wil toevoegen. De foto is opvallend en zal zeker de aandacht trekken, terwijl de zwart-witte kleurstelling hem een klassieke uitstraling geeft. Of je nu van boksen houdt of gewoon je stoere kant wilt laten zien, deze poster is voor jou! Foto in zwartwit van een vrouw met bokshandschoenen die een zandzak goed hangt. Vooral grijstinten met weinig tinten die lichter of donkerder zijn.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen