Waterparels Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Geniet van de natuurlijke schoonheid van deze waterparelposter. Deze poster is perfect om elke kamer een vleugje elegantie te geven en bevat close-ups van parelachtige waterdruppels die op een blad rusten in bruine tinten. Of je nu een saaie kamer een beetje leven wilt geven of gewoon wilt genieten van de natuurlijke wonderen van de wereld, deze poster zal je zeker bevallen. Close upfoto van parelachtige waterdruppel die rusten op een blad in bruinroze tinten.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen