Papaja Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Een leuke en kleurrijke manier om elke kamer te verlichten. Deze levendige poster is voorzien van een prachtige set papaja's tegen een opvallende roze achtergrond. Deze poster is de perfecte manier om je interieur een vleugje tropische stijl te geven en maakt gegarandeerd een statement. Of je hem nu in de woonkamer, slaapkamer of keuken hangt, deze opvallende poster tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Een kleurrijke poster met papaja's tegen een roze achtergrond.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen