Cacaovrucht Poster

-50%

Afmetingen

Beschrijving

Deze poster is de perfecte manier om je liefde te tonen voor alles wat met cacao te maken heeft! Het fotomotief van een cacaovrucht is een goed begin van een gesprek, en het dient ook als een praktische herinnering dat chocolade uit bonen komt! Of je nu op zoek bent naar een nieuw kunstwerk voor je muren of je vrienden en familie wilt informeren over waar chocolade vandaan komt, deze poster is een must. Foto van een cacaovrucht

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen