Hek Bedekt Met Sneeuw Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Poster van een elegant, klassiek zwart ijzeren hek in de winter, bedekt met witte sneeuw. Prachtige architectuur en fijn vakmanschap, met schilderachtig licht en sfeervolle sneeuw. Een fotografische stijlvolle affiche met een poort op een klassieke muur, die leidt naar een kasteel in een winterlandschap. Voel je vrij om dit schilderij te combineren met een van onze andere architectuurposters en creëer een unieke schilderijwand met klassieke motieven.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen