Eiffeltoren & Reuzenrad Poster

-50%

Afmetingen

Beschrijving

Deze prachtige poster is de perfecte manier om je liefde voor Parijs te tonen. De iconische Eiffeltoren staat hoog op de achtergrond terwijl het reuzenrad eronder draait. De kleuren zijn zacht en romantisch, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke kamer. Foto van een reuzenrad in Parijs, met de Eiffeltoren tijdens zonsondergang op de achtergrond. Mooie roze tinten, en gouden details op het reuzenrad.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen