De Rug Van Een Vrouw Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Ben je op zoek naar een uniek wandkunstwerk om je interieur een wow-factor te geven? Bekijk deze affiche. Deze prachtige zwart-witfoto toont een jonge vrouw met een blote rug en een lichte transparante jurk. Het is perfect om een vleugje elegantie en mysterie toe te voegen aan elke kamer. Hang hem op in je slaapkamer, woonkamer of kantoor om hem een geheel nieuwe look te geven. Zwart witfoto van een jonge vrouw met blote rug en lichte, transparante jurk.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen