Blote Rug Poster

-55%

Afmetingen

Beschrijving

Het opvallende zwart-wit beeld van een mooie vrouw met een blote rug zal gegarandeerd de aandacht trekken van iedereen die het ziet. De poster is gedrukt op papier van hoge kwaliteit, waardoor het perfect is om in te lijsten of om te laten zien zoals het is. Of je nu een vleugje elegantie wilt toevoegen aan je huis of kantoor, of gewoon op zoek bent naar een prachtig kunstwerk om te bewonderen, deze poster zal gegarandeerd je verwachtingen overtreffen. Zwart witfoto van een jonge vrouw met blote rug.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen