Wolkenkrabbers In New York City Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Wie wil er nu niet wonen in een hoogbouw midden in het levendige, energieke New York City? Deze poster geeft je Big Apple's allure aan de muur met zijn iconische wolkenkrabbers en prachtige lichtjes. Of je nu droomt van je volgende vakantie of gewoon een beetje van de stad mee naar huis wilt nemen, deze poster zal je gegarandeerd bevallen. Geel en blauwkleurige afbeelding van wolkenkrabbers in New York, met een prachtige lichtinval en mooie symmetrie.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen