Balletschoen Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Een close-up van een balletschoen, gefotografeerd in zwart-wit, levert een opvallende poster op met balletschoenen. Deze poster is een must voor alle balletliefhebbers, of je nu zelf een danser bent of gewoon de schoonheid van kunst waardeert. Deze poster is gedrukt op papier van hoge kwaliteit en is perfect om in te lijsten en zou een geweldige aanvulling zijn op je interieur. Close up van een voet met een balletschoen. Foto in zwart wit.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen