Berlin Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Welkom in Berlijn! Deze levendige stad herbergt een rijke cultuur en geschiedenis die het best tot uiting komt in de vele iconische bezienswaardigheden. Met deze stijlvolle poster kun je met trots je liefde voor de hoofdstad van Duitsland laten zien. De prachtige letters en het elegante ontwerp maken het de perfecte aanvulling op elke kamer en een uitstekend gespreksonderwerp. Dus waarom wachten? Voeg dit unieke kunstwerk vandaag nog toe aan je collectie! Grafische tekstposter met de letter "B" gevolgd door "Berlin" en "Deutschland"

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen