Zee En Mist Poster

Afmetingen

Beschrijving

Wie zou niet houden van deze stijlvolle zwart-wit poster van een prachtige zonsondergang aan de horizon? De afbeelding toont verschillende rotsen in de nevel van de zee. Het zou perfect zijn voor iedereen die graag tijd doorbrengt in de buurt van het water of een vleugje natuur wil toevoegen aan hun huis. Dit fotobord is geschikt voor elke kamer en verschillende interieurstijlen. Maak dus van de gelegenheid gebruik en koop deze zwart-witte natuurposter vandaag nog.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen