Veld Met Lavendel Poster

-50%

Afmetingen

Beschrijving

Deze geweldige afbeelding toont een prachtig boeket lavendel dat op een bank ligt, met de perfecte paarse tinten om de sfeer te bepalen. Lavendel staat bekend om zijn rustgevende en kalmerende eigenschappen, waardoor het de perfecte aanvulling is op elke kamer. Hang deze poster in je slaapkamer, woonkamer of thuiskantoor om een rustige en serene sfeer te creëren. Lavendelveld met een prachtige lucht en een boom op de voorgrond. Een poster in zachtpaarse tinten.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen