Spiegelingen In Het Water Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Als je naar deze poster kijkt, kun je bijna de koele bries op je huid voelen en de bladeren horen ritselen. De foto is genomen in een prachtig portretformaat en toont huisjes torenhoog op de achtergrond met prachtige reflecties van het bos op het wateroppervlak. Het is perfect om een vleugje natuur toe te voegen aan elke kamer. Lichte foto in staand formaat. Er zijn huisjes te zien op de achtergrond en prachtige weerspiegelingen van het bos zijn te zien op het rustige wateroppervlak.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen