Port Willunga Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Deze dromerige natuurposter van Port Willunga in Australië is perfect om een vleugje glamour en reizen toe te voegen aan je huis. De ongelooflijke kleuren in roze en turquoise tinten zijn gewoonweg indrukwekkend, en de zonsopgang maakt deze poster echt bijzonder. Of je nu droomt van afgelegen oorden of gewoon een mooi kunstwerk aan de muur wilt, deze poster is perfect voor jou. Een boeiende natuurposter van Post Willunga in Australië. Zonsopgang en prachtige kleuren in roze en turquoise tinten maken deze poster echt dromerig.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen