Padar Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Bent u op zoek naar een geweldig uitzicht dat u kan inspireren? Padar-poster heeft je gedekt, met een onvergetelijke momentopname van Padar Island in Indonesië. Met hun zachte roze, oker en turquoise tinten is deze print perfect om elke kamer een Zuidoost-Aziatisch tintje te geven. Dus waarom zou u vandaag niet een exemplaar kopen en beginnen te genieten van de schoonheid van de wereldzeeën? Mooi uitzicht over Padar, het kleine eiland tussen de Komodo en Rinca eilanden in Indonesië. Fantastische tinten in zacht roze, oker en turquoise maken deze poster tot een vanzelfsprekende favoriet en makkelijk te combineren met andere posters in soortgelijke tinten.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen