Ontmoeting Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Bent u op zoek naar iets unieks om uw interieur te vergulden? Check deze affiche! Deze unieke poster heeft een prachtige afbeelding van twee gedroogde bladeren tegen een lichtbeige achtergrond. De warme bruintinten zijn perfect om binnenshuis een vleugje natuur toe te voegen. Bovendien maken de siroopachtige textuur en lichtheid van de bladeren deze poster echt speciaal. Hang hem in je woonkamer, slaapkamer of kantoor en geniet van de complimenten die op je pad komen! Sierlijk, mooi en licht is de ontmoeting tussen twee gedroogde bladeren. Tinten van bruin tegen een lichte, beige achtergrond.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen