Onder Het Oppervlak Poster

-55%

Afmetingen

Beschrijving

Duik in een zee van rust en stilte met deze poster. Met een etherische foto van een jonge vrouw die tegen het licht in zwemt, zal deze print zeker een vleugje sereniteit toevoegen aan elke kamer. Deze poster is perfect voor liefhebbers van waterkunst en is een geweldige manier om wat diepte (en schoonheid) toe te voegen aan je decor. Een foto in blauwtinten met een jonge vrouw die duikt en weer naar boven naar het licht zwemt.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen