Mistige Ochtend Bij Meer Poster

-55%

Afmetingen

Beschrijving

Deze mistige ochtend bij het meer poster beweegt je naar een prachtig, mistig meer in de Dolomieten in Italië. De ongelooflijke tinten groen en wit worden vervaagd door de dikke mist, wat een sfeervolle en opvallende poster oplevert. Perfect voor elke muur in je huis! Poster met motief van een mistig meer in de Dolomieten, Italië, met groene en witte tinten die in de mist opgaan.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen