Mist Boven De Bomen Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

We presenteren onze poster mist over de bomen, een must voor natuurliefhebbers en kunstliefhebbers. Deze fantastische print toont de schoonheid van rollende mistbanken over een vredig berglandschap. Op het eerste gezicht is het gemakkelijk om gefascineerd te raken door de etherische schoonheid van de scène voor je. Maar als je beter kijkt, zie je de ingewikkelde details van de bomen en het gebladerte die deze print zo speciaal maken. Of het nu bij u thuis of op kantoor wordt weergegeven, deze poster zal zeker indruk maken op uw gasten en creativiteit inspireren. Wacht dus niet langer, bestel vandaag nog jouw mist over de bomen poster! Berglandschap bedekt met mist

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen