Het Glinstert In Het Riet Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Ben je op zoek naar een op de natuur geïnspireerde poster om in je huis op te hangen? Deze prachtige poster bevat natuurfoto's in blauwe tinten, met ondergaande zon en glinsterende zee en riet. Of je nu een natuurliefhebber bent of gewoon van fantastische foto's houdt, deze poster geeft je decor gegarandeerd een vleugje schoonheid. Natuurfoto in blauwe tinten. De zon gaat onder en het glinstert bij de zee en aan de waterkant waar het riet groeit.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen