Herfstlucht Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Stap in een warme, herfstachtige wereld met deze prachtige posters. De aardetinten en het ingetogen landschap brengen je naar een andere plaats en tijd. Laat je strelen door de herfstbries terwijl je de schilderachtige uitzichten bewondert. Poster met herfstgevoel in tinten van bruin, oker en neutrale kleuren. Het riet wordt gestreeld door de wind en een glimp van een boom, water en landschap zijn zichtbaar op de achtergrond.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen