Cactussen In Scottsdale Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Ben je op zoek naar een fantastische landschapsposter om toe te voegen aan je interieur? Zoek niet verder dan deze poster! Deze fantastische poster toont een rotsachtig en verward landschap vol rotsen en cactussen, allemaal in boeiende bruinroze en turquoise tinten. Bovendien is het gemaakt in Scottsdale, VS - een van de mooiste plekken op aarde! Of je hem nu thuis of op kantoor hangt, deze poster laat gegarandeerd een blijvende indruk achter. Een boeiende landschapsposter in bruinroze en turquoise tinten van een rotsachtig en droog landschap vol met stenen en cactussen. De foto is genomen in Scottsdale, VS.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen