Wereldkaart Met Dieren Poster

-50%

Afmetingen

Beschrijving

Deze wereldkaart met dieren is perfect voor iedereen die graag leert over verschillende diersoorten van over de hele wereld. Met een blauwe achtergrond en gedetailleerde illustraties van dieren in hun natuurlijke habitat is deze poster zowel mooi als informatief. Of je het nu als leermiddel gebruikt of gewoon een beetje globaal gevoel wilt toevoegen aan je interieur, deze kaart zal gegarandeerd inspireren! Een wereldkaart met dieren op een blauwe bodem

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen