Het Meisje En De Bloem Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Maak een mooie aanvulling op elke kamer met deze betoverende poster voor meisjes en bloemen. De poster heeft een geïllustreerde afbeelding van een klein meisje dat op het blad van een bloem staat, omringd door prachtige roze tinten. Deze poster is perfect voor het verlichten van elke kamer en voegt gegarandeerd een vleugje eigenzinnigheid en charme toe aan je huis. Geïllustreerde afbeelding van een klein meisje dat op het blad van een bloem staat. Leuke, vrolijke kleuren en roze tinten.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen