Boomhuis Poster

-50%

Afmetingen

Beschrijving

Bent u op zoek naar een leuke en charmante manier om de kamer van uw kind te decoreren? Zoek niet verder dan de boomhutposter! Deze schattige poster heeft een schilderachtige illustratie van een familie die in een blauw huis in een boom woont. De levendige kleuren en het grillige ontwerp verlichten gegarandeerd elke kamer, terwijl de robuuste constructie ervoor zorgt dat het jarenlang meegaat. Dus waarom vandaag nog een boomhutposter bestellen? Leuke illustratie van een gezin dat in een blauw huis woont dat ingebouwd is in een boom. Kleurrijke en leuke afbeelding met blauwtinten.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen