Uitzicht Op De Theems Poster

-55%

Afmetingen

Beschrijving

Deze geweldige poster toont een vogelperspectief van de rivier de Theems in Londen, Engeland. De rivier wordt geflankeerd door iconische bezienswaardigheden zoals de Big Ben en de London Eye, waardoor dit een ideale manier is om uw liefde voor alles wat Brits is te tonen! Bovendien zijn de gedempte kleuren perfect voor het creëren van een chique en verfijnde look in elke kamer. Dus of je nu een liefhebber bent van Londen of gewoon op zoek bent naar een nieuwe poster om aan je collectie toe te voegen, zorg ervoor dat je deze poster meeneemt Bovenaanzicht over de Theems in Londen

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen