Bergdorp Poster

-50%

Afmetingen

Beschrijving

We presenteren de poster van het bergdorp! Deze poster is perfect voor iedereen die van kunst in vintage stijl houdt en een beetje van die klasse aan hun huis wil toevoegen. Het grote kasteel- en paleiscomplex, gelegen op een heuvel omgeven door groen, zal gegarandeerd de aandacht trekken en een statement maken in elke kamer. Dus als je op zoek bent naar iets speciaals, zoek dan niet verder dan de bergdorpposter! Oud dorp in de bergen omringd door groen

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen