Zonneregen Poster

-55%

Afmetingen

Beschrijving

Breng de schoonheid van het Thaise regenwoud naar je muren met deze prachtige olifantenposter. Kijk hoe de olifant baadt in de warme zon, omgeven door groen en blauw dat elke kamer zal verlichten. Deze poster is gedrukt op hoogwaardig papier en is perfect voor iedereen die van natuur en dieren houdt. Een olifant staat in het water en baddert in het zonlicht dat tussen de bladeren van de Thailandse groene bossen doorschijnt. Een dierenposter in mooie groene tinten.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen