Mopshond Met Bling Bling Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Een poster van een klein mopshondje met bling-bling diamanten sieraden en liggend tussen roze veren. Deze dierenposter met een schattig hondje van het mopshondenras zal zeker een gezellig en aangenaam decoratief detail zijn in welke kamer u ook kiest om de afbeelding op te hangen. Waarom combineert u deze dierenposter niet met andere leuke afbeeldingen uit onze categorie dierenposters?

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen