Brul Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Voeg een beetje kracht en majesteit toe aan je ruimte met deze fantastische brullende poster. Deze print vertegenwoordigt een krachtige leeuw in al zijn glorie en is perfect voor iedereen die zijn interieur een beetje dierlijk magnetisme wil geven. De hoge bossen vormen het perfecte decor voor deze junglekoning, waardoor het de perfecte keuze is voor alle natuurliefhebbers. CloseUp in zwartwit van een knappe, boze leeuw die brult, met een bos als achtergrond. Een gave en indrukwekkende foto.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen