Vintagebloemen Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Deze levendige en mooie poster is de perfecte aanvulling op elk huis of kantoor! De illustratie met vintage bloemen zit vol leven en energie en de felle kleuren geven gegarandeerd een vleugje vrolijkheid aan elke kamer. Het botanische gevoel van de poster maakt het een geweldige keuze voor natuurliefhebbers, en de vintage stijl zal diegenen aanspreken die klassiek design waarderen. Of je nu je eigen decor wilt verlichten of op zoek bent naar een uniek cadeau, deze poster zal je bevallen! Illustratie van bloemen met tinten van lichtroze en geel. Een mooie poster in vintagestijl met botanisch gevoel.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen