Meisje In Profiel Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

Voeg een vleugje elegantie toe aan elke kamer met dit prachtige schilderij van een jong meisje in profiel. Haar witte kanten jurk en grote groene hoed zijn versierd met prachtige bloemen, waardoor ze in het middelpunt van de belangstelling staat. Deze vintage poster fleurt gegarandeerd elke kamer op met zijn warme tinten en charmante ontwerpen. Schilderij van een jong meisje en profiel, gekleed in een witte, kanten jurk en een grote, groene hoed versierd met bloemen. Een vintage poster met warme tinten.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Staand

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen