Water Aanraken Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

De vrouw op de poster is gevangen in een moment van intense concentratie terwijl ze met haar hand in het water roert. Haar zilveren ringen en armbanden glinsteren in het licht en dragen bij aan de etherische kwaliteit van het beeld. De zachte blauw-witte tinten op de poster zorgen voor een rustig gevoel, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke kamer in je huis. Een vrouw roert met haar handen door het water. Ze draagt zilveren ringen en armbanden.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen