Vooruit Poster

-50%

Afmetingen

Beschrijving

Je bent op het open pad, op weg naar je bestemming. Je kunt de finishlijn zien en je weet dat je er met een beetje moeite zult komen. De poster die voor je ligt, is je constante herinnering dat wat het leven je ook tegenhoudt, je het altijd kunt overwinnen zolang je vooruit blijft gaan. Deze poster is perfect voor iedereen die gemotiveerd wil blijven terwijl hij aan zijn doelen werkt. Een weg en een horizon

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen