Tussen Geel En Paars Poster

50%*

Afmetingen

Beschrijving

We presenteren de poster "Tussen geel en paars"! Dit prachtige werk is perfect voor het toevoegen van een vleugje kleur en leven aan elke kamer. Met een jonge vrouw in een heldere jurk die tussen twee bloemenvelden staat, zal deze poster gegarandeerd elke kamer verlichten. Of je nu een vleugje kleur wilt toevoegen aan je huis of kantoor, of gewoon wat leven in je interieur wilt brengen, deze poster is de perfecte oplossing. Een jonge vrouw in een lichte jurk staat tussen twee velden met bloemen in haar handen.

Papierkwaliteit

Al onze posters worden gedrukt op mat, premiumpapier van de allerhoogste kwaliteit. Het papier wordt geselecteerd door ons ervaren studioteam om er zeker van te zijn dat de afbeeldingkwaliteit van het hoogste niveau is. Het papier is bestand tegen veroudering en je posters worden met de grootste zorg verpakt in kartonnen kokers met een omhulsel dat ervoor zorgt dat ze niet beschadigen tijdens het transport.

WAT IS TESTEN IN EEN THUISOMGEVING:

Met behulp van de camera van je mobiel kan er een poster op je muur worden gevisualiseerd. De poster heeft een schaal van 1:1 in verhouding tot muuroppervlak en meubels. Je kunt de afmeting van de poster makkelijk veranderen door in en uit te zoomen op de poster. Op basis van het percentage dat wordt weergegeven kun je aflezen welk posterformaat je wilt.

Liggend

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Lijst is niet inbegrepen