How to

 

Welke kleuren zou je fotowand hebben? 

 

Bij elkaar passende kleuren zijn de sleutel bij het inrichten, maar een consistent kleurenschema maken is vaak niet eenvoudig. We laten je zien hoe je met het juiste kleurenpalet een harmonieus en seizoensgebonden zomergevoel in je huis kunt brengen. We raden je altijd aan je posters af te stemmen op de muurkleur en de decoratie om een harmonieus totaalbeeld te krijgen.

Als onderdeel van deze harmonie is het ook zinvol om te kijken welke kleuren je huis al domineren, zodat je beter een kleurenpalet voor de posters kunt bepalen. Loopt er bijvoorbeeld een rode draad door je bloemenkeuze? Wat zijn de tinten van je kussens, dekens enz. op je bank? Een andere mogelijkheid is je te laten inspireren door onze posters en je huis dienovereenkomstig in te richten. Soms is het gemakkelijk om klein te beginnen en slechts twee kleuren te kiezen die je erg mooi vindt. Kies dan je posters volgens je kleurkeuze - zonder te vergeten dat ook de motieven bij je smaak moeten passen, zodat je lang van de posters kunt genieten. Je inrichting moet immers je persoonlijkheid kunnen weerspiegelen!

 

Kleuren beïnvloeden ons meer dan je denkt en kunnen je helpen om precies het gevoel op te roepen dat je in een kamer wilt hebben. Warme kleuren, zoals rood en geel, zijn intens en levendig, terwijl koele kleuren, zoals blauw en groen, kunnen helpen een kalme en harmonieuze sfeer te scheppen. Laat je inspireren door lentetrendpaletten die zich richten op helderheid en warmte. In de posterwanden hieronder zie je bijvoorbeeld hoe de kleuren van de afbeeldingen zich in de inrichting herhalen. Voor een beetje hulp kun je ook onze website bezoeken en een kijkje nemen bij onze fotowanden. Onze styliste heeft een reeks combinaties van posters samengesteld die qua kleur en/of motief bij elkaar passen. Nu we meer tijd dan gewoonlijk thuis doorbrengen, is het belangrijker dan ooit om een harmonieuze en ontspannen omgeving te creëren.

 

palette--spring-city.jpg

WARM EN HARMONIEUS


Roze is een prachtige kleur voor de slaapkamer, want hij straalt warmte en harmonie uit. Het is het perfecte kleurenpalet voor de kamer waar we rust en ontspanning zoeken.


In combinatie met kussens en dekens in natuurlijke kleuren maken de roze motieven een bijzonder vredige indruk. Hallo, gezelligheid!

NATUURLIJK EN ENERGIEK


Groen is een dankbare kleur en kan gecombineerd worden met een grote verscheidenheid aan kleuren. In deze fotowand hebben we gekozen om gele tinten te benadrukken - een van de meest trendy kleuren deze zomer.

palette-mediterranean.jpg
palette-soft-beach.jpg

HELDER EN RUSTGEVEND


Zachte, natuurlijke kleuren laten je huis er helderder en harmonieuzer uitzien. Maak het af door lichtgekleurde inrichtingsdetails te kiezen om een eenheidseffect te creëren. Je kunt een voorbeeld nemen aan de populaire Japandi of Scandi stijl. 


Een beige muurkleur kan de fotokleuren accentueren en het interieur op een harmonieuze manier verenigen.

Maak een harmonieuze indruk in je huis en laat je inspireren door de kleuren van de zomer!

Bekijk alle posters